Powered By Blogger

14 Kasım 2011 Pazartesi

Hande Yener karar için ne bekliyor?

Pop müzik piyasasına bundan 11 yıl önce adımını atan Hande Yener'in bizleri mest eden şarkılarının genel pop tarzından vazgeçmesindeki ve kendisini elektronik müziğe adamasındaki neden neydi?

     2007 yılını, müzik tarzını baştan aşşağı değiştirdiği yıl olarak Yener için milad kabul edebiliriz. Bunda "Romeo"nun yılın hit şarkısı olması çok önemli rol oynamıştı. Ağır elektronik alt yapısına rağmen bildiğimiz pop müzik tınılarıyla mükemmel harmanlanan şarkı başarıyı yakalamıştı. Hande Yener bu başarıdan aldığı özgüvenle Madonna hayranlığının da getirdiği şevkle parçalarını iyiden iyiye elektronik müziğe çevirdi ve artık o dillerden dillere dolaşan parçalarının yerine sadece ekranda klipleriyle dinlediğimiz şarkıları geldi. bir zamanlar gece kulüplerinin aranan isimlerinden biriyken artık çok da tercih edilmeyen bir isim oldu.

    Elektronik müzik sevdasına perde çekmeye karar veren Yener'in  bugünlerde eski tarzına dönüş yaptığını görüyoruz. "Atma" adlı parçasıyla tekrar  dillere düşen bir şarkıyla geri gelen Hande Yener'i özlediğimizi de  bizlere hatırlattı. Yalnız düet seçimleri her zaman tartışılan Yener'in bu kez çalıştığı isim de yine tartışma yarattı. Düet, Sinan Akçıl'ın sesinin Hande Yener'in yanında yavan kalması ve sosyal paylaşım alanlarında genellikle negatif yorumlar almasıyla göze çarpıyor.

http://www.sansursuzhaber.com/hande-yener-karar-icin-ne-bekliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder